31. aug, 2013

Dagens Meny

Just idag har vi arbetat med vår hemsida för att på bästa sätt kunna visa upp vilka vi är och för att kunna ge er lite av vår kunskap, våra länkar tankar och ideér.

  Vi har även varit i kontakt med designer under dagen för våra kommande böcker och gett oss i kast med ett avtal gällande dess utformning samt publicering. Först ut ligger boken "Röd Vinterängel" skriven av Tove Birkeland Brandt här på förlaget och det känns i dagsläget mycket pirrigt då allt är nytt och spännande. Att ge ut en egen bok är stort och man hoppas så klart på ett gott mottagande när den väl kommer. Marknadsföring för den samme är ett jättekapitel och där sitter vi just nu och funderar på olika vägar. Troligen faller allt på plats i sin egen takt och utan vår oro.

Litet stycke ur boken: 

D

et känns faktiskt som om någon förföljer henne. Hon försöker skaka av sig känslan. Det känns otrevligt. Hon tittar bakåt, vill förvissa sig om att ingen är där, men allt är lugnt och stilla.

   Jailson håller sig intill husväggen, dold av mörkret, ser hennes oro, det doftar rädsla, han vädrar och njuter. Vet att det varit nära att han blivit upptäckt. Nu vilar han i skydd av mörkret, känner sig som ett djur som jagar sitt byte. Han kommer nära, kan känna hennes parfymdoft, den vilar i luften där hon nyss gått. Han andas in extra djupt, lägger doften på minnet, en blandning av musk och vanilj.

   Nilla vänder sig hastigt om, tycker sig höra något, det är något litet ljud, som väcker hennes vaksamma sinnen. Hon skyndar på stegen, stannar upp och tar av sig skorna, befriar sina ömmande fötter och börjar istället gå barfota, raskar på stegen. Hon är så säker på att något bevakar henne, det kan inte bara vara hennes fantasi, hon känner sig skräckslagen. Måste komma hem, måste skynda sig…