16. sep, 2013

Snart släpper vi de första böckerna

Idag den 16 september gick Röd Vinterängel iväg för provtryck på Publit och det är med spänning jag nu sitter och väntar på att få hålla min allra första tryckta bok i min hand. Även Ankharen skriven av maken Ståle Brandt är i full gång och just nu sitter han med de sista korrigeringarna i inlagan innan den åter skickas till Brun Media som haft hand om inlaga och layout på våra bokomslag och även kommer ta hand om våra e-böcker. De har även utformat vår logotype B&L som vi känner oss mycket stolta över. Riktar ett stort tack till Anders Nyman som faktiskt stått ut med våra ideér och omformningar efter vägen till det fantastiska resultat det faktiskt lett till genom det fina samarbetet.

  Idag har det arbetats på kontakter, marknadsföring och så klart har det varit en skoldag för oss båda också, men även där kan man knyta kontakter. Vi har klart med en lärare som skall skriva recensioner som brukar att göra det samma för bibliotekstjänst, vi har skapat en första kontakt med biblioteket i Arvika och jag har lagt till lokala tidningar på facebook.

  Så snart båda våra böcker har tryckts kommer vi även att arrangera ett releaseparty där vi kommer att bjuda på något gott samt sälja våra första böcker och signera dem. Det är en höst att se fram emot.

  Bokmässan närmar sig och vi planerar att åka en tur till Göteborg för att få känna på stämningen och träffa en del författare på plats, så nu blir det att planera in det i vår kalender.

Tove Birkeland Brandt