20. okt, 2013

Det händer en del i vår bokvärld

Just nu planerar vi besök på Arvika bibliotek för att presentera våra böcker samt oss själva. Vi hoppas så klart få lite hjälp då vi bor i Arvika Kommun och är verksamma som författare här. Nästa steg i våra planer är ju den Värmländska bokmässan som går av stapeln i Karlstad den 1-2 november i CCC.

Hoppas så klart att träffa så många som möjligt av er där, sälja er en bok, prata lite, signera och berätta om författarskapet.

Ingesunds Folkhögskola och nästa måndagsmöte planerar vi att ge oss upp och berätta om vilka vi är och vad vi sysslar med, samt erbjuda oss att tala om författarskapet inom klasserna. Spännande saker händer verkligen i vår bokvärld.

Tyvärr är inte uppsluppningen bland vänner och bekanta den man önskat, inte ens hos släkten sorgligt att säga. Man önskar att de som står en närmast först och främst skall köpa en bok, men många har uteblivit. Ett trist faktum är att många till och med skrattar åt våra vedermödor, inte tror på oss trots att vi bevisligen står här nu med våra böcker i handen och stolt kallar oss för författare, efter ett par års slit för att nå hit. Man måste hoppas på bättre uppslutning bland de som tycker om rafflande deckare och förstår sig på den typen av böcker.