7. jan, 2015

Tiden springer och vi har fått ett nytt år för böcker

Snart är det realease på Tove Birkeland Brandts andra och fristående Värmlandsdeckare, där vi får följa mediet Mimmi i hennes kamp mot det mörka och onda. Missa inte detta, SVART TRIAD kommer i Februari 2015.

 

Svart Triad är en mörk berättelse där nazism, rasism och mordet på en liten flicka, flätas samman till ett raseri av känslor.

Värmländska mediet Mimmi plågas av sina inre syner. Visioner med vilka hon leder mordenheten i Göteborg i rätt riktning.

Det blir ett tätt samarbete mellan Mimmi, Rita och Greg då jakten för att bryta det ondskefulla påbörjas. Ett sökande mot tiden för att gripa en besinningslös mördare …

 

Det här är författaren Tove Birkeland Brandts andra och fristående bok i en serie böcker om mediet Mimmi från Värmland, som med sina syner och visioner, kämpar för att rädda oskyldiga från brottsliga gärningar.

Tove Birkeland Brandt, är född 1964 i Karlstad och numera boende i Arvika. Har ett tidigare förflutet både som kock och egenföretagare. Har ägnat sig åt det skrivna ordet i hela sitt liv men debuterade först 2013 med Röd Vinterängel.